GRATIS VERZENDING VANAF €100,- | BESTELLEN VOOR 15:00 UUR = ZELFDE DAG VERZONDEN    

Retourneren & ruilen

Is je bestelling niet helemaal naar je zin? Je mag binnen 8 dagen na ontvangst je item(s) retourneren. We accepteren alleen ongedragen items, in originele staat met kaartjes. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je geretourneerde item(s) storten we het bedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald.
 
Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Wil jij een product retourneren? Dat is heel gemakkelijk! Via onderstaande link kun je eenvoudig en snel je retour aanmelden:
LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs tot dat je retour is ontvangen en verwerkt.
 
Hoe kan ik mijn bestelling ruilen?
Helaas is het ruilen van een artikel niet mogelijk. Hiervoor dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. 
 
Kan ik retourneren in de winkel?
Het is ook mogelijk je item(s) gratis te retourneren in de winkel. Vergeet dan niet om je factuur bij te voegen, zodat we je gegevens hebben. Let op: je retour wordt teruggestort op je rekening waarmee je hebt betaald, dus niet in de winkel.
 
Voor vragen met betrekking tot je retour mag je altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar per mail info@2Balou.nl, per telefoon 040 243 4297 of stuur ons een whatsappje op 06 42 44 01 35.

Garantie & klachten

Garantie
Wij doen ons uiterste best om onze producten in topconditie bij jou te bezorgen. Toch komt het wel is voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging. 

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@2Balou.nl. Hier bedenken wij altijd een passende oplossing voor.