Retourneren & ruilen

Is je bestelling niet helemaal naar je zin? Je mag binnen 8 dagen na ontvangst je item(s) retourneren. We accepteren alleen ongedragen items, in originele staat met kaartjes. Bij je bestelling zit altijd een factuur met daarop de achterkant het retourformulier. Je dient deze in te vullen en bij je retourzending toe te voegen. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Retourneren per post:
1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
2. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket.
3. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL of DHL punt en reken het retourpakket af.

Retouradres:
2Balou
Kleine Berg 9
5611 JS Eindhoven

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs tot dat je retour is ontvangen en verwerkt.

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je geretourneerde item(s) storten we het bedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald.

Ruilen is niet mogelijk, hiervoor dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

Retourneren in de winkel:
Het is ook mogelijk je item(s) gratis te retourneren in de winkel. Vergeet dan niet om je retourformulier ingevuld eraan toe te voegen. Let op: je retour wordt teruggestort op je rekening waarmee je hebt betaald, dus niet in de winkel.

Garantie & klachten

Garantie
Wij doen ons uiterste best om onze producten in topconditie bij jou te bezorgen. Toch komt het wel is voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@2balou.nl. Hier bedenken wij altijd een passende oplossing voor.